UPPLEV BJÄRE ÅRET RUNT – FEBRUARI

Smakfull februari

Kittla smaklökarna

Sätt guldkant på vintern med spännande smaker från Bjärehalvön. I februari finns det extra många smakupplevelser att ta del av. Vad sägs om gästspel med Claes Grännsjö vid Chef’s Table, baklängesmiddage eller brunch med dessertbuffé signerad stjärnkonditorn Daniel Roos?

Hitta hit och kontakt

SMAKFULLT PÅ INSTAGRAM

Följ våra hotell på Instagram för att inte missa vinterns kulinariska höjdpunkter.

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD | 2 februari 2025

Brunch med dessertbuffé av Daniel Roos

Den 2 februari har du åter chans att mumsa drömgoda och spännande läckerheter, signerade stjärnkonditorn Daniel Roos. Välkommen till en ovanligt smarrig brunch med ett stort dessertbord i Restaurang Riviera.

Läs mer och boka

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD | 8 februari 2025

Chef's Table med Claes Grännsjö

Välkommen på en smakupplevelse vid Chef’s Table på Hotel Skansens restaurang Sand. Bakom grytorna står Claes Grännsjö – en av de bästa kockarna vi känner, och vars ödmjuka sätt, genuina intresse och stora kunnande inom mat och smak – då gärna med asiatisk twist – kommer att prägla menyn. Sitt ner vid Chef’s Table och avnjut åtta serveringar komponerade och tillagade av Claes Grännsjö med Sands kockteam.

Läs mer och boka

HOTEL RIVIERA STRAND, BÅSTAD | vecka 7 och 8, 2025

Baklängesmiddag – bara för barn!

Varför äta middag på vanligt sätt när man kan börja med det godaste och göra det lite roligare? Här blir det knasigt och bakochfram från början till slut (eller från slut till början, kanske vi ska säga). Baklängesmiddag erbjuds utvalda dagar under sportlovet på Hotel Riviera Strand.

Läs mer och boka

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD | 6–7 juni 2025

Bjäre Vin- & Dryckesfestival

Festivalen för alla vin- och dryckesintresserade är snart tillbaka. Den 6–7 juni 2025 arrangeras Bjäre Vin- & Dryckesfestival för tredje året i rad på Hotel Skansen i Båstad. Sommarens höjdpunkt för dig som är intresserad av vin, dryck, gastronomi och härlig samvaro. Här kan du smaka, prata och lära dig om drycker tillsammans med våra utställare och föreläsare.

Läs mer

Torekov Hotell

Smaker av svenska landskap

I Bistron på Torekov Hotell vankas ljuva smaker när våra gäster bjuds på menyer med råvaror från närbelägna åkrar, skogar, vatten och gårdar. Upplevelsen är både uppfriskande, sofistikerad och påhittig – en smakupplevelse för alla sinnen.

Titta in på våra menyer

Med skafferiet runt knuten

Vi stolta och glada över vårt nära samarbete med Bjäres bönder. Här berättar Robbin Almén, F&B Manager på GRAM Group, varför Bjäres råvaror är de bästa.

Se video

Upplevelser

Upplev Bjärehalvön

I samband med din vistelse hos oss har du möjlighet att uppleva alla de aktiviteter som finns i Båstad och på Bjärehalvön. Här finns inte bara tennis, golf, fest och långa sandstränder. Det är även storslagna naturupplevelser och en plats rik på konst, kultur och historia.

Upptäck fler upplevelser