Pressrum

Framtidens mötesarena skapas på Hotel Skansen i Båstad

Publicerades 21 oktober 2024

image received via email

 

Hotel Skansen presenterar stolt en total ombyggnation av eventhallen Gallerian – Bjärehalvöns största lokal, strategiskt placerad invid centercourten i Båstad. Här skapas en ny och unik mötesplats, kännetecknad av den senaste tekniken och hög flexibilitet. Med en kapacitet på upp till 600 personer och möjlighet att anpassa layouten efter specifika behov, sätter den nya lokalen en ny standard för konferensupplevelser och event.

Nya Gallerian utrustas med fyra stora skärmar som skapar en imponerande visuell upplevelse. Tekniken är användarvänlig där ytterligare skärmar kan kopplas upp vid behov och med trådlösa och kabelanslutna alternativ erbjuder lokalen flexibilitet, för alla typer av presentationer och medier.

Lokalen kan anpassas efter varje evenemangs unika behov och önskemål, vilket gör det möjligt för varje arrangör att skapa sin egen profil och atmosfär.

Med en ny köksdel, bar och en scen med modern teknik, erbjuder lokalen exceptionella möjligheter att kombinera konferenser och möten med kulinariska inslag och upplevelser.

– Vi vågar lova att vår nya konferenslokal är unik i sitt slag. Vi har lyssnat på våra kunder och skapar en arena som inte bara rymmer många människor, utan också har en kombination av teknik och anpassningsförmåga till alla typer av evenemang. Tillsammans med närheten till förstklassig mat och dryck blir detta en plats som kommer att överträffa förväntningarna, säger Marcus Thuresson, vd och koncernchef på GRAM Group, där Hotel Skansen ingår.

Ombyggnationen av Gallerian sker i samarbete med fastighetsbolaget BTH och beräknas vara klar 10 mars 2025. Detta är sista steget i en total renovering av Kongressbyggnaden, där även samtliga hotellrum och Kongresshallen har fått ny design och inredning.

 

Fakta

  • 900 kvm öppen multifunktionell planlösning.
  • Teknisk infrastruktur anpassad för konferenser, mässor, utställningar, seminarier, events och banketter
  • Grupprum och hotellrum i samma byggnad
  • Upp till 600 personer i konferenssittning
  • Upp till 500 personer i bankett
  • In- och utlastningsport direkt i lokalen
  • 4 LED-skärmar, 38 kvm
  • Professionell ljudanläggning för tal och musik med trådlösa mikrofoner
  • Möjlighet att ansluta extern utrustning
  • Miljöbelysning samt RGB-belysning för infärgning av lokalen valfri nyans
  • Ny ventilation säkerställer hög komfort året runt

 

Om GRAM Group 

GRAM Group är en hotell- och restauranggrupp på Bjärehalvön i nordvästra Skåne, med ett starkt fokus på kvalitet och kundupplevelse. I koncernen ingår de tre hotellen Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell samt restaurangerna Sand, Mr G, Restaurang Riviera, Bistron, Papas, Mamas, Pepe’s Bodega och PAVO. Hotel Skansen är känt för sitt spa med rooftop och kallbadhus, restaurang Sand och förstklassiga mötesfaciliteter i centrala Båstad, mitt emellan strand och hamn.

 

Pressbilder

Högupplösta pressbilder fria för redaktionell användning finns för nedladdning på:
https://www.gramgroup.se/pressbilder

Kontaktperson
image received via email  
CEO GRAM GROUP
Marcus Thuresson

image received via email  marcus.thuresson@gramgroup.se
image received via email +46 732 61 76 16

 

 

{{ PressImagesProvider.activeItem.title }}

Foto av: {{ PressImagesProvider.activeItem.photographer }}